Välkommen till Ireviken.se!

Detta är en hemsida för er som vill veta mer om Östersjöns Pärla, Ireviken!

Ireviken, för de som inte känner till viken sedan tidigare, ligger 3 mil norr om Visby (Gotland) utefter väg 149. Hela viken är i sig ett smultronställe för den som söker vacker sandstrand (3 km lång!) med sanddyner, badmöjligheter, surfing, avkoppling och möjligheter till fina naturupplevelser i området.

I anslutning till stranden finns ett café/vandrarhem/restaurang där man kan köpa glass och godis. Där finns det rum att hyra för den som vill bo kvar en tid, men saknar stuga. Camping/tältmöjligheter finns (läs mer om Allemansrätten innan du ger dig ut och tältar i skog och mark).

Denna hemsida är skapad av entusiaster, för entusiaster. Syftet med sajten är primärt att tillhandahålla information till dig som planerar att resa till norra Gotland/Ireviken (eller som redan rest till Ireviken), så att vistelsen där ska bli så trevlig som möjligt. Sekundärt vill vi främja näringslivet på norra Gotland, så att landsbygden förblir levande och välmående.

Om information saknas/är felaktig, kontakta oss så tar vi reda på den information som du eftersöker, och lägger ut här på hemsidan vartefter. Mailadressen är info@ireviken.se

Använd gärna kalendern till vänster för att se efter vad som händer i viken under de veckor som ni planerar att besöka Gotland! Tryck på pilarna för att byta månad, och tryck på datumen som du är i Ireviken. Mer information kommer att läggas till fortlöpande.

Om du vill läsa om olika former av evenemang i viken, tryck på Musik, Nöje, eller Övrigt för att se vad som "är på gång", under respektive kategori.

Känner du till något evenemang, tipsa oss gärna på info@ireviken.se, så lägger vi ut info här på hemsidan/i kalendern.

Väl mött i viken!
/ Per